Handelsplatform Nocks Trade is geopend

03 Oct 2017 in de rubriek Software

Vandaag is het handelspatform Nocks Trade geopend. Op dit platform is het mogelijk om te handelen tussen Gulden en euro. Wij van GuldenWeb kregen een kijkje in de keuken. Voordat je gebruik kan maken van het handelsplatform moet je een account hebben. Omdat Nocks ook aan regelgeving moet voldoen waaronder "Know your customer" en de Wwft (*) dien je je account ook te verifiëren. Tijdens het aanmaken van een account wordt je ook door alle stappen van dat verificatie proces geleid. Nadat het account aangemaakt is kun je na goedkeuring inloggen. Voor extra beveiliging is het raadzaam om naast een sterk wachtwoord ook two-factor-authentication (2FA) aan te zetten.

Op het handelsplatform hebben we inzage in ons account en kunnen we zowel euro als Gulden storten. Daarna kan het handelen beginnen. Het systeem is zo opgezet dat het vrijwel geen uitleg in gebruik nodig heeft. Een ieder met een beetje ervaring op dit gebied kan direct beginnen. Naast het handelen tussen Gulden en euro leent het handelsplatform zich ook uitstekend om middels Nocks API andere diensten en tools te ontwikkelen. Ontdek Nocks Trade en maak nog vandaag een account aan Nocks.com!.

Naast Nocks Trade biedt Nocks nog meer diensten aan zoals Nocks Pay (voor het betalen van rekeningen), Nocks Checkout (een tool voor Gulden acceptanten) en Nocks API (een dienst waarop derde partijen andere tools en diensten kunnen bouwen).

(*) Wet witwassen en financiering terrorisme


Like this? Steun GuldenWeb middels een bakkie koffie voor nòg méér nieuws via het Gulden adres: Gfxtss7YZNtkHe6FRjYMXm32ZngUiD7vuJ