Nieuwe update (v1.6.4.3) voor Gulden desktop

09 Oct 2017 in de rubriek Software

Op dit moment zit Gulden in de eindfase van de ontwikkeling binnen het project POW2. Met POW2 genieten straks voornamelijk diensten die op Gulden gebouwd zijn van de meest optimale beveiliging die op dit moment middels de blockchain technologie mogelijk is. Tevens zullen betalingen straks instant en gegarandeerd uitgevoerd kunnen worden. Met POW2 zal dus het gebruik van Gulden, voor zowel de gebruiker als de ontvanger, aan de hoogst mogelijke eisen gaan voldoen. Met POW2 zal Gulden straks met kop en schouders uitsteken boven alle andere op blockchain gebaseerde systemen.

In aanloop naar deze enorme stap zijn alvast voorbereidingen gedaan in een nieuwe versie van Gulden voor desktop. Als gebruiker zul je weinig verschillen ontdekken t.o.v. de vorige versie maar het is wel zeer belangrijk deze update zo spoedig mogelijk te verwerken. Op deze manier steunt iedereen de overgang naar POW2. De nieuwe updates van Gulden voor desktop zijn gemaakt voor Windows, Linux en Mac en beschikbaar op de downloadpagina van Gulden.com: gulden.com/download.


Like this? Steun GuldenWeb middels een bakkie koffie voor nòg méér nieuws via het Gulden adres: Gfxtss7YZNtkHe6FRjYMXm32ZngUiD7vuJ